Exposities

FOTO EXPOSITIE

Onze foto expositie vanaf december 2021 is gefocust op de historie van de kerken met hun dominees, priesters en andere voorgangers, met als toetje tevens de geschiedenis van de Dorpsweg van Charlois.We doen dat vanaf het pand met nummer 2 tot helemaal op het eind.

Charlois is altijd bekend geweest vanwege haar grote diversiteit qua verschillende geloofsgemeenschappen. Daar willen we deze keer graag eens aandacht aan schenken met onze nieuwe expositie. Dit beeldmateriaal is bij ons te bezichtigen tot aan maart 2022.

De expositie is normaal gesproken o.a. gratis te bezoeken op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur in de expositieruimte van de Kaatsbaan 6. Het is echter ook mogelijk om het materiaal op een ander moment bij ons te bekijken op de stichting. Maakt u daarvoor een afspraak via ons info mailadres. Dat kan eventueel ook met aanvullingen vanuit ons archief.

We zijn echter tot 01 februari 2022 officieel gesloten voor het publiek vanwege de corona omstandigheden, maar een aparte afspraak maken om de expositie toch te kunnen zien blijft in die periode zeker mogelijk. De beste dag daarvoor is dinsdag met een maximum van 4 personen. Het kan echter zijn dat deze sluitingsperiode noodwendig langer gaat duren. We melden dit altijd op de hoofdpagina van deze website.

En mocht u vragen of opmerkingen hebben, meldt u deze dan ook op dit huisadres.

Dat is: info@historisch-charlois.nl