Exposities

FOTO EXPOSITIE

Onze foto expositie vanaf maart 2023 is dezelfde als die van december 2022, omdat nog niet veel mensen  van deze expositie hebben kunnen genieten en vertelt over prominente feesten op Charlois, zoals Sinterklaas, Kerst, maar ook heel veel andere festiviteiten die op Charlois vroeger van een uitbundig karakter waren. Het zijn er letterlijk ooit honderden geweest. Denk maar aan het Clemenshuis en wat daar zoal gevierd werd in het verleden, of bijvoorbeeld het Hof van Bourgondië met zijn boks-evenementen en film vertoningen. Of wat dacht je van de bruiloftsfeesten in ‘Feestzaal Marcella’ of de festiviteiten in de Charloisse speeltuinen van weleer.. Het is teveel om hier allemaal te noemen.

We schenken aandacht aan al die soort dingen tot aan juni 2023.

De expositie is in de wintermaanden gratis te bezoeken op alleen de zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur in de expositieruimte van de Kaatsbaan 6

(Vanwege de hoge stookkosten zijn we deze winter op de zondag gesloten voor het publiek.)

Het is echter ook mogelijk om het materiaal op een ander moment bij ons te bekijken op de stichting. Maakt u daarvoor een afspraak via ons info mailadres. Dat kan eventueel ook met aanvullingen vanuit ons archief.

En mocht u vragen of opmerkingen hebben, meldt u deze dan ook op dit huisadres van de stichting.

Dat is: info@historisch-charlois.nl