Exposities

FOTO EXPOSITIE

Onze foto expositie (die voor u nog even blijft staan) is momenteel gewijd aan ‘De pleinen van Charlois’. Het materiaal is netjes bij elkaar gebracht in het pand van de stichting op de Kaatsbaan en kan in intieme sfeer bekeken en geraadpleegd worden door de liefhebber die bij ons aan de deur komt. We geven dit graag aan u mee. Dat we deze periode aandacht willen schenken aan deze pleinen op Charlois komt mede, omdat zich er altijd veel heeft afgespeeld en dit eerder nog niet is gedaan op de stichting. Bedenk dat op Charlois wel 20 historische pleinen bestaan en dan rekenen we Katendrecht nog niet eens mee.

Onze exposities zijn gratis te bezoeken op momenteel alleen de zondag (en dit om de 14 dagen in de oneven weken) van 13:00 tot 17:00 uur in de expositieruimte van de Kaatsbaan 6.

Het is echter altijd mogelijk om het materiaal op een ander moment bij ons te bekijken op de stichting. Maakt u daarvoor een afspraak via ons info mailadres. Dat kan eventueel ook met extra aanvullingen vanuit ons archief.

Op de dinsdagen werken wij op de stichting altijd verder aan onze taken en u kunt dan eventueel ook aan de deur komen bij ons. Bijvoorbeeld als u specifieke historische vragen heeft en dergelijke meer. U bent op deze dag zeker welkom ons te bezoeken. 

Wij zijn ├╝berhaupt altijd bereikbaar op ons digitale huisadres.

Dat is: info@historisch-charlois.nl