Presentaties

IMG-20190323-WA0036
Locatie en materiaal

Wij kunnen bij u op locatie komen om de presentatie te geven maar wij kunnen deze ook bij ons op de stichting geven, afhankelijk van de grootte van de groep en het tijdstip. In beide gevallen zorgen wij zelf voor de benodigde materialen om de presentatie te kunnen geven (Beamer, laptop en scherm). Bij ons op locatie zorgen we ook voor de zitplaatsen en de koffie/thee voor de gasten.

rotterdam_charlois_kerk_detail
Kosten

De kosten zijn vrij laag omdat de stichting werkt met vrijwilligers. Voor het onderhoud van onze apparatuur vragen wij een klein bedrag van 40 euro per presentatie. 

Robbenoord polder kaart
Contact

U kunt op zaterdag en zondag contact opnemen via het algemene telefoonnummer, er zal dan een terugbelnotitie gemaakt worden. U kunt ook mailen naar info@historisch-charlois.nl

ALGEMEEN

Onderwerp presentatie en tijdsduur

U kiest het onderwerp! Wij kijken wat wij ervan kunnen maken en bij een  nader contact moment spreken we de tijdsduur af. Dit kan een uur zijn maar bij grotere onderwerpen al snel anderhalf tot twee uur al naar gelang met een pauze ertussen. Enkele onderwerpen kunnen zijn:

  • Het ontstaan van Charlois
  • Charlois, toen en nu
  • SS Rotterdam en de havens
  • Een specifieke wijk (Carnisse, Zuidplein, Zuidwijk, Pendrecht, Oud-Charlois, Tarwewijk, Heijplaat of Wielewaal)
  • De Waalhaven
  • Een specifiek thema (bijvoorbeeld vliegveld Waalhaven of Brabants dorp)

Wij beschikken over een enthousiast presentatieteam. Zij willen graag voor u een presentatie geven over Charlois of een specifiek deel (bijvoorbeeld een wijk, straten, de havens, SS Rotterdam). Natuurlijk is het ook mogelijk om een presentatie over een bepaald thema te geven. U bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen met het presentatieteam voor de mogelijkheden.